Kampa Cross Air Pro VW, drive away

300x300cm, kork. 180-210, Ilmakammioputk

Tuotekoodi: MH2007
Kampa
KampaCrossAirProVWdriveaway_MH2007_1.jpg
Uutuustuote
Lähetysaika n. 5-15 arkipäivää
300x300cm, korkeus 240cm. Sopii 180–210 cm korkeaan malliin. Vapaasti seisova drive-away-etuteltta.Cross AIR on perinteinen suosikki ja Travel Pod -mallistomme tukijalka.Cross AIR käyttää Kampa AirFrame -kehikkoa ja sisältää tukevan ja tilavan oleske...

300x300cm, korkeus 240cm. Sopii 180–210 cm korkeaan malliin. Vapaasti seisova drive-away-etuteltta.Cross AIR on perinteinen suosikki ja Travel Pod -mallistomme tukijalka.
Cross AIR käyttää Kampa AirFrame -kehikkoa ja sisältää tukevan ja tilavan oleskelualueen. Sen uudet jyrkemmät seinät tarjoavat myös lisää sisäkorkeutta ja tehokasta käyttötilaa. Uudelleen suunniteltu etupaneeli sisältää nyt helppokäyttöisemmän D:n muotoisen oven, joka voidaan rullata puoliksi tai kokonaan taakse, ja etupuolella on laaja katos, joka tarjoaa säänsuojaa koko etuteltalle.
Cross AIR-mallin mukana tulee kiinnikkeillä kiinnitettävä pohjakangas, joka voidaan poistaa tarvittaessa, ja siinä on suuret kaihtimelliset ikkunat, jotka tarjoavat mahdolliseen yksityiseen oleskeluun. Kauttaaltaan oleva verkkokangas puolestaan takaa erinomaisen ilmanvaihdon. Lisävarusteena saatava kaksipaikkainen sisäteltta voidaan lisätä jommallekummalle tai kummallekin etuteltan puolelle.
Yritysasiakaspalvelu
palaute@caravantukku.fi
Tuotteen toimituskulut
Posti 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €