Kampa Motor Grande Air Pro 390 XL

390x300, kork. 265–280, Ilmakammioputk.

Tuotekoodi: MH1003
Kampa
_MH1003_1.jpg
Uutuustuote
Tuotetta enää muutamia kappaleita varastossa. Ole nopea!
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Leveys 390cm, syvyys 300cm. Sopii 265–280 cm korkeaan malliin.Motor Grande AIR Pro sisältää kaikki kuuluisien Rally AIR -malliemme edut, jotka ovat tehneet niistä Euroopan suosituimpia täytettäviä etutelttoja, mutta sen lisäksi valtavan kolmen metrin...

Leveys 390cm, syvyys 300cm. Sopii 265–280 cm korkeaan malliin.
Motor Grande AIR Pro sisältää kaikki kuuluisien Rally AIR -malliemme edut, jotka ovat tehneet niistä Euroopan suosituimpia täytettäviä etutelttoja, mutta sen lisäksi valtavan kolmen metrin syvyyden. Kun tähän yhdistetään vielä kahden kallistuskulman kattojärjestelmämme, voit olla varma, että saat hyödynnettyä koko teltan alueen: Motor Grande AIR Pro 390:ssä on jopa 11,7 m{1>2<1} käytettävää tilaa.
Etuteltta tarjoaa turvapaikan kuumassa säässä, ja siihen voidaan kiinnittää lisävarusteina saatavat, tuuletusta parantavat etuverkkopaneelit, ja etutelttaa voidaan pidentää yhdellä täytettävistä Pro-lisäosistamme.
Oikean puolen sivuikkunan takana on suuri apuverkkopaneeli, joka tarjoaa helpotusta kuumalla säällä. Kummankin sivuoven takana on lisää apuverkkopaneeleja, ja etuteltan etuosaan saadaan lisätuuletusta valinnaisilla etuverkkopaneeleillamme. Kumpikin sivupaneeli on vaihdettavissa keskenään, joten voit asettaa sivuovet käänteisesti ja Miten tämä etuteltta jompikumpi tai kumpikin sivupaneeleista voidaan korvata lisävarusteena saatavalla lisäosalla tai ikkunallisella lisäosalla.
Yritysasiakaspalvelu
palaute@caravantukku.fi
Tuotteen toimituskulut
Posti 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €